GÁBORJÁNI RÉKA KONZULENS

honlapja nőknek, kismamáknak

Menstruációnk mélyebb ismerete és egészsége.
Személyes és hold ciklusaink.

Holisztikus és integratív, női ciklus program, ahol a modern menstruációs ismeretek és a ciklustudatosség önreflekciós munkája mellett a jóga és bölcs ajurvéda nőknek szóló tanításaiba is belekóstolunk.

KÉT VERZIÓBAN IS:

Teljes Ciklus Program (6 jógával),
vagy csak a 6 jóga alkalom.


2023. május 19. – június 23.

UTÓLAGOS CSATLAKOZÁS MÁJUS 26-IG LEHETSÉGES.

Nagy örömmel ajánlom ezt a programom, mely ösztönözni kívánja az otthoni, hétköznapokban való alkalmazását annak, amikről az inspiráló-információs Méh Mágiája előadás sorozatban közösen beszélgetünk, gondolkodunk. A program során elmélyülhetsz és gyakorolhatod azt, hogyan figyelj jobban női ciklikus természetedre, a méhedre, hogyan változtass életmódodon ahhoz, hogy tested tisztábban és pontosabban követhesse a velünk született belső, női ritmust.

A Program során mélyebb megértésre és kapcsolatra tehetsz szert a ciklusoddal és meríthetsz tested veleszületett bölcsességéből. Megtanulhatod, hogyan kövesd nyomon ciklusaidat, hogyan gyakorold az öngondoskodást, és hogyan igazítsd hétköznapjaidat a tested (és a világ) természetes ritmusaihoz.

Feltárjuk a női test és lélek működésének összefüggéseit, miért vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy “nincs energiánk”, és miért vannak olyan napok, amikor tele vagyunk energiával és készen állunk a világ meghódítására. Tudatosan megismerjük tested igényeit, és összeköttetésbe kerülünk belső, női környezetünkkel, hogy jobban megértjük a külső világ természetes ritmusát.

Amennyire a csoportmunka engedi, ha személyes nem is, de alkati típusra szabott útmutatást kaphatsz a kurzus során. Legyen szó egészségi állapotod javításáról, női önismereted elmélyítéséről, vagy egyszerűen más nőkkel való kapcsolatfelvételről, a Vörös Hold Ciklus Program egy komoly értékű erő-, és inspirációforrás, amely tanácsainak és útmutatásainak lassú, de kitartó alkalmazásával tényleg akár az egész életünk is átalakítható!

MIKOR?

A Vörös Hold Ciklus Program (Élő Kontakt Időszak nélkül) később külön is megvásárolható.

De a 6 élő (+rögzített) ciklus jóga sorozattal együtt csak meghirdetett időszakokban!

1684513800

  days

  hours  minutes  seconds

until

2023. május 19-től. Utólagos csatlakozás május 26-ig.

FIGYELEM! VÁLASZTHATSZ!

2023. május 19. – június 23. közt jöhetsz
vagy a Teljes Ciklus Programra,
• vagy csak az élő (+ rögzített) Ciklus Jóga órákra.

Mi a különbség?

A Teljes Ciklus Program

A Teljes Ciklus Programban benne van minden, amit alább részletesen kifejtve el olvashatsz, és ezen felül a 6 élő ciklus jóga gyakorlás, ami a Teljes Ciklus Programra épül. Nyilván ez a legteljesebb verzió, amit már több száz nő sikeresen elvégzett korábban.

A csomagban megkapod a korábbi élő találkozások rögzítéseit is:
össz. 12 órányi videót,
a hanganyagokat,
a több, mint 100 oldalas ciklus jegyzetet,
illetve inspirációs-infós pdf-eket is a ciklus mind 6 szakára.

Ezek örökre a tiéd maradnak.

Emellett van a programunknak az idei élő kontakidőszaka, lényegében a 6 ciklus jóga gyakorlás találka.

Ezek élő alkalmak, rövid bevezetőkkel. Ha nem tudsz az élőn részt venni: minden találkozó rögzítésre kerül, melyek alkalmanként egy-egy hétig elérhetőek maradnak, tehát bőven tudod azokat pótolni, vagy akár többször is elvégezni.

Érdemes tehát a Teljes Ciklus Programot választanod, ha a 6 alk. jógagyakorlás mellett, az élő kontakt időszak előtt, és persze után szeretnél elmélyülni a menstruációs egészségünkkel kapcsolatos információkban.

6 Ciklus Jóga Gyakorlás

Ebben a verzióban 6 Ciklus Jóga Gyakorló Találkozó van, péntek esténként 18:30-19:45 közt 2023. május 19-től. A gyakorlásokat rövid bevezető előzi meg. Rögzítésben is elérhetőek az élő után egy-egy hétig.

Ez a verzió akkor jöhet szóba:

• ha korábban már részt vettél ezen a programon, de most újra inspirálódnál, vagy frissíteni szeretnéd az akkor tanultakat. Lehet, hogy emiatt újra előveszed az akkori anyagokat – tudjátok: mindig mondom, hogy “ismétlés a tudás anyja”, de ez esetben a testi-lelki egészségünk anyja is, hiszen ezekről a dolgokról más dolog informálódni, kognitív szinten megérteni, és más “zsigerbe ivódva” ténylegesen magunkévá tenni.

Vagy:

• ha most ennyi fér bele az idődbe, energiádba, mert a kevesebb is több, mint a semmi.

Vagy:

• ha nem tudod eldönteni, hogy szeretnél-e a Teljes Ciklus Programra befizetni. Tudd, hogy a Teljes Program kedvezményesebb áron elérhető! De ha mégis úgy döntenél, hogy azt csak a 6 Ciklus Jóga hét után kérnéd, akkor van lehetőség arra, hogy a 6 Ciklus Jóga Bérleted árának a felét a Teljes Program árából levonhassuk.

A fenti szép fotók eredeti forrása: MysticMamma.com

A TELJES CIKLUS PROGRAM RÉSZLETEI

A Vörös Hold Ciklus Program remek lehetőség lehet arra, hogy elmélyültebb kapcsolatba kerülhess a menstruációddal és holdciklusaiddal, és hogy feltérképezhesd saját női egészséged és jóléted fehér foltjait.

Ez egy a holisztikus és integratív program, mely ötvözi a menstruációra és a női ciklusra vonatkozó modern ismereteket a kifejezetten nők számára kifejlesztett jógával és ajurvédikus tanításokkal.

A Program a következő főbb célokat szolgálja:

 • a menstruációs ciklusunk pontosabb értése,
 • aktív megfigyelése,
 • testi szintű rendezése

a ciklus különböző szakaszainak változó minőségéhez igazodó jóga gyakorlatsorokkal, illetve az ajurvéda ciklushoz igazodó tanításaival, és naplózással, önreflekcióval.

A program preventív, tehát alapvetően egészséges (max. egyensúlyvesztésekkel terhelt) test igényeihez és lehetőségeihez mérten lett kialakitva, bár a visszajelzések alapján segített már komolyabb problémák (mióma, endometriózis, túl erős vérzés, kimaradó ciklus, libidó hiány, fogamzási gondok, illetve menopauza) tüneteinek kezelésében.

De hangsúlyozom: a program preventív, nem terápiás!

FEJ
ÉRTÉS

Információ.

Önmegfigyelés: hormon-, és ciklustudatosság.

SZÍV
ÉRZELEM

Lelkiek.

Önelfogadás: hangulatok és érzések naplózása.

MÉH
TESTIEK

A tettek mezeje.

Öngondoskodás: diéta, mozgás, légzés, mélypihenés.

Május eleji bónusz:
pár perc betekintés az Intró előadásba

Itt a Beltane ünnepéről hallgathatsz meg pár szót – ezt a programomat különösen májusban szeretem tartani. Hogy miért? Alább meghallgathatod.

De ez a részlet nem konkrétan a ciklusprogramról szól, inkább hangolódást elősegítő bónusz anyag. 🙂

A TELJES CIKLUS PROGRAM PRAKTIKUS LEÍRÁSA

otthoni, önálló gyakorlásra ösztönöz a program azzal, hogy praktikus teendőket (testgyakorlás, diéta, önmegfigyelés, lelki munka feladatok) kínál kifejezetten a női ciklus jobb megértésére, sőt, rendszerezésére, harmonizálására.

 • A program során kapsz egy sallangmentes elméleti megalapozást, mely segítségedre lehet abban, hogy finomabban, mélyebben, ihletettebben értsd a tested és érzékenyebben viszonyulj állandóan változó, ciklikus, női természetedhez. Az egyensúly a női testben más, mint a férfiaknál. Egy állandóan változó női ingadozó testi-lelki struktúra statikus merevségben a ciklus legnagyobb részében egyensúly vesztésben van: ez nagy részben hozzájárul a modern világunkban sok gondot okozó női betegségek kialakulásához.
  • Témák:
   • hormonjaink hullámain: tudomány női szemmel;
   • a ciklusunk yin és yang minősége;
   • a ciklusunk 4 évszaka
   • a ciklusunk ajurvédikus szemmel: a havi ciklus (tri-)dóshikus természete,
   • a ciklusunk kozmikussága,
   • a telihold és újhold energiái,
   • a vörös és a fehér ciklus;
   • vérmisztériumok
   • és bármi még, ami még spontán, vagy intuitív módon témaként felbukkan.
 • Kapsz egy 105 oldalas jegyzetet, benne testgyakorlás javaslatot (alapprogram, ill. ciklushoz igazodó rítusok), melyet persze a későbbiekben is gyakorolhatsz. Kapsz javaslatokat instrukciókat arra nézve, mit és mikor (t)egyél, vagy ne (t)egyél, hogyan kényeztesd magad, hogyan dolgozz lelkiekben magadon (diéta, praktikák).
 • A ciklus 6 energetikai szakaszára szóló 4 anyagból álló 6×4=24 részes programcsomagot, melynek részei:
  • videó (mozgás),
  • mp3-as hanganyagok (1 légzés + 1 vizualizációs gyakorlat)
  • + ajurvédikus rítus javaslat (pdf)
  • + kérdések érzelmi naplózáshoz (pdf)
 • Az Élő Kontaktidőszak alatt online kérdés-felelek jellegű konzultációt, kísérést.

IDŐPONT

A Teljes Program Élő Kontak Időszaka, vagyis a 6 Ciklus Jóga Gyakorlás

2023. május 19. és június 23. közt
péntek esténként 18:30-19:45

Utólagos csatlakozás május 26-ig lehetséges.

ÁR

A Teljes Ciklus Program

29.900.- Ft

(£70.00), mely tartalmazza:

6 élő Ciklus Jóga Gyakorlás
+ azok egy-egy hétig elérhető rögzítései

• az Élő Kontaktidőszak alatt online kérdés-felelek

+

12 órányi rögzített videó előadás, workshop

3x 30+ perc Nidra (mélyrelaxáció) hanganyag (mp3)

1 munkafüzet
105 oldalas, komoly jegyzet

6×4 = 24-részes audió-videós, plusz pdf-es programcsomag
emészthető adagokra osztva
a jegyzetben leírtak megtámogatására

A 6 Ciklus Jóga Gyakorlás

14.990.- Ft

(£35.00), mely tartalmazza:

6 élő Ciklus Jóga Gyakorlás
+ azok egy-egy hétig elérhető rögzítései

• az Élő Kontaktidőszak alatt online kérdés-felelek

JELENTKEZÉS / FIZETÉS

Kétféle konstrukció áll rendelkezésedre:
(1) Jelentkezhetsz a Teljes Ciklus Programra,
(2) vagy csak a 6 Ciklus Jóga Gyakorlásra

Az alábbi űrlapot kitöltve bankkártyával fizethetsz is.

HOGYAN?

A név és email megadása után válaszd majd ki, hogy melyik opciót kéred, majd kattints a „Tovább” gombra. Ezután töltsd ki a kért szükséges adatokat, majd fizesd ki a választott összeget. Kész is vagy!

A Stripe rendszerén keresztül tudsz fizetni a bankkártyáddal.
A sikeres fizetést követően e-mailben megkapod majd a számlát, illetve egy további e-mailben minden fontos tudnivalót is majd! Ha pedig valami gondod akad, vagy kérdésed van a fizetéssel kapcsolatban, kérlek írj a reka@gaborjanireka.com e-mail címre, és igyekszem válaszolni, amilyen hamar csak tudok!

Utólagos csatlakozás május 26-ig lehetséges.

If I have time to breathe
Then I have time to bleed

Nikki Tajiri

Create a website or blog at WordPress.com