GÁBORJÁNI RÉKA KONZULENS

honlapja nőknek, kismamáknak

SZÜLNI ÉLMÉNY IS LEHET!

DE EHHEZ VAN, HOGY EGYÉNI BESZÉLGETÉSRE VAN SZÜKSÉG!

NEM KELL, HOGY EGYEDÜL NÉZZ SZEMBE AZ AGGODALMAIDDAL!

Teljes szülésfelkészítés egyénileg (vagy párban)?
Gyors kérdezz-felelek mini konzultáció?
Bach virágterápia?
Vagy talán szülés utáni feldolgozó beszélgetés?

TÖBBFÉLE SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓVAL
ÁLLOK RENDELKEZÉSEDRE

SZÜLÉSFELKÉSZÍTŐ ÉS FELDOLGOZÓ KONZULTÁCIÓK

Sok kismama első körben azt sem tudja, merre is induljon, kihez forduljon…

Az egyszeri szülésfelkészítős konzultáció általában egy bő másfél órás beszélgetés. A találkozás fő célja az orientáció és a fókuszálás, tehát segítek megtalálni, hol vannak azok a (szüléssel kapcsolatos) egyéni csomópontok, kérdések, melyek a legtöbb felkészülést igénylik majd.

A találkozóhoz jár egy 220 o. szülésfelkészítő jegyzet is.

Az egyéni, folyamatorientált szülésfelkészítő kísérés akkor lehet hasznos, ha egyéni folyamatod igényelne szakértő támaszt. Ez 3 találkozásból áll.

Ha nem szülésfelkészítésre van szükséged, de van olyan kérdésed, amit egy dúlával szeretnél gyorsan átbeszélni, akkor a mini konzultációt javaslom.

A szülésed után pedig lehetőséged van szüléstörténet átbeszélésre.

BACH VIRÁGTERÁPIÁS SZAKTANÁCSADÁS KISMAMÁKNAK

A VÁRANDÓSSÁG SZÜLÉS ÉS SZÜLÉS UTÁNI IDŐSZAK SPECIÁLIS LELKI IGÉNYEIHEZ

Az angliai Dr. Edward Bach által kidolgozott Virágterápia a szívem csücske! Finoman, lágyan segíti meg azokat a lelki eredetű blokkokat, melyek gátolják, hogy a várandósság és szülés időszakát a lehető legharmonikusabban élhessük meg.

Legkisebb lányom, Lia már 8 évesen “szakértője” a virágcseppeknek… A kép 2013-as. Lia azóta már művészeti egyetemre készül, és 2022-ben közös anya-lánya projektben a Gyermekágyas Affirmációs Kártyák rajzait is ő készítette. Részletek a kártyákról itt.

Egy konzultáció során segítek konkretizálni az éppen aktuális problémát, és rámutatni arra, pontosan mi is van elsődlegesen az előtérben, mi az, amivel dolgozni lehet. Tehát ezen a találkozáson nem konkrét szülésfelkészítés zajlik, hanem a (szüléses időszak témáival kapcsolatos) lelki csomók bogozása.

Ehhez ad keretet és segítséget a virágok lágy ereje, és a megbeszélés után a kismama egy több virágból álló keverék elérhetőségét kapja meg, megerősítő, képes mondatokkal. A cseppeket minimum 2-3 hétig kell majd adagolás szerint innia. A virágcseppek teljesen biztonságosak a kismamák számára és az egész világon már évtizedek óta használják őket nagy hatékonysággal.

ÁRAK
(egyéni vagy páros)

2023. JANUÁR 1-TŐL

A szülésfelkészítős konzultáció árában a találkozó után pdf-ben elküldve a szülésfelkészítős-gyermekágyas jegyzet (200+ oldal) ára is benne foglaltatik.

A legtöbbször a személyes kérdések átbeszélése után elegendő az általános, csoportos szülésfelkészítő.
Erről bővebben a SZÜLÉSFELKÉSZÍTÉS oldalon.

MINI KONZULTÁCIÓ
– KÉRDEZZ-FELELEK
(MAX. 30 PERC)
6.500.- (£15.00)
BACH VIRÁGTERÁPIÁS KONZULTÁCIÓ
(csak egyéni, kb. 45-60 PERC)
11.000.- (£25.00)
EGYSZERI SZÜLÉSFELKÉSZÍTŐ KONZULTÁCIÓ
– 90p JEGYZETTEL
20.000.- (£45.00)
EGYÉNI FOLYAMATORIENTÁLT SZÜLÉSFELKÉSZÍTÉS
– 3x 60p+ JEGYZETTEL
52.000.- (£120.00)
SZÜLÉSTÖRTÉNET ÁTBESZÉLÉS
EGYÉNI KONZULTÁCIÓ (60-75p)
15.000.- (£35.00)
ÁLTALÁNOS KONZULTÁCIÓ
EGYÉNI KONZULTÁCIÓ (60-75p)
15.000.- (£35.00)

Gáborjáni Réka vagyok, az egyik legrégebbi, független szüléskörnyéki konzulens és coach, szenior kismamajóga oktató. ill. a Somatoszülés™ (régen JógaSzülés) testfókuszú szülésfelkészítő program kidolgozója.

Nagy örömömre szolgál, hogy 25 év tanítási, ebből több, mint 18 év kismamajóga oktatási és dúlai munka tapasztalatával a hátam mögött megoszthatom veled mindazt, amit a gyerekvárásról, a szülésről, a szülőségről és mindezek megsegítésére pedig a jógáról és annak a várandósság időszakára alkalmazott változatáról tanultam!

Nem kérdés számomra mindezek után, hogy mennyire fontos a készülés a szülésre és az utána való szülőségre! Anyukák ezreinek történetét ismerve tudom, hogy milyen minőségi ugrás tapasztalható, ha egy nő nem átmenet nélkül, hanem női sorstársak körében, értő, bölcs asszonyok kíséretével léphet át ezen a lányságból anyaságba vezető életkapun.

Ez a munkám lényege: egy organikus felkészülési folyamat fontosságát hangsúlyozni, képviselni, és segíteni mindazoknak a várandós mamáknak, akik erre igényt is tartanak!

Ti mondtátok

Elolvastam 3 db, jó vastag könyvet a szülésről, a testi és lelki folyamatokról, már több hónapja járok ingyenes szülésfelkészítésre is, de hogyha bárkinek ajánlanom kéne egyet, ami a leghasznosabb és legösszetettebb volt, az biztos, hogy Réka szülésfelkészítője lenne.

Gy. Panka

Szívből ajánlom Réka félkészítőjét, nagyon sokat kaptam tőle! A rengeteg hasznos információ segített a gondolataimat rendezni, biztonságot adott, és ezzel együtt kéz a kézben kapott hatalmas támogatást a lelki részem is: a biztonságos tér, Réka személyes hiteles az megélt történetei..ez magával hozta az igazi lélekig ráhangolódást, elmúltak a görcsök amik bennem voltak a szülés kapcsán,és magával hozta a kíváncsi várakozást.Nem választhattam volna jobb felkészülést erre az életre szóló élményre.

K. Zsófia

Online vettem részt Réka szülésfelkészítő foglalkozásán és nagyon örültem a lehetőségnek. Ő számomra egy olyan mentor, aki tényleg nagy tapasztalattal és őszinte szeretettel segíti a kismamákat. Mind a testi, mind a lelki felkészülés kapcsán sok hasznos tanáccsal látott el. Nem csak a leendő anyukák, de a leendő apukák számára is tud segítő ötleteket adni akár a várandósság, akár a szülés, akár a gyermekágyi időszak kapcsán. Mindenkinek csak ajánlani tudom! 🙂

K. Anna

SZAKIRÁNYÚ KÉPESÍTÉSEIM

Ez persze nem az összes.
BŐVEBBEN IDE KATTINTVA
arról olvashatsz, hogy az elmúlt 23 évben hol és mit is tanultam a perinatális témában.

Create a website or blog at WordPress.com