AFFIRMÁCIÓS KÁRTYÁK

AFFIRMÁCIÓS KÁRTYÁK

GYERMEKÁGY IDEJÉRE

A gyermekágyas, kihívásokkal teli első néhány hétre szóló, digitálisan letölthető, pozitív affirmációs kártyák ezek.

A képeken Gáborjáni Réka perinatális szakértő és dúla bevált támogatói mondatai szerepelnek, melyeket legkisebb, otthonszületett lánya, Barker Lia szüléskapu-méhszáj nyílás által inspirált, absztrakt grafikái díszítenek.

KIK VAGYUNK?

Anya-lánya egységben.


Gáborjáni Réka

Női és perinatális konzulens vagyok. Húsz éve dolgozom kismamákkal, testfókuszú szülésfelkészítő kurzusokat tartok. Folyamatosan keresem azokat a támogatási formákat és lehetőségeket, melyek a szülés környéki időszakot megélő nőket támogatják. Az affirmációs kártyák tényleg mondhatom, hogy “szívem és méhem” gyümölcsei: legkisebb, otthonszületett lányom készített illusztrációkat olyan mondatokhoz, melyeket az elmúlt húsz évben valószínűleg sok ezerszer mondtam ki a segítői beszélgetések során. A kis-nagylányommal való közös munka ötvözi mindazt, ami számomra fontos: közösség, kiállás, kreativitás és női kapcsolódás.

Barker Lia

Művészet, pszichológia és irodalom szakirányban érettségizem idén, jövőre művészettörténetet tervezek tanulni a Sussex Egyetemen. Munkatapasztalat szerzési céllal kezdtem el digitális grafikai tervezéssel foglalkozni. A téma pedig adta magát: én magam otthon születtem és édesanyám dúlai és perinatális munkája az én életemnek is szerves része: amióta eszemet tudom a várandóssággal és a szüléssel kapcsolatos történetek és hangulatok vettek körül, számomra természetes, hogy a szülés és születés az alap, amire minden más is épül. Szerencsésnek érzem magam, hogy olyan tudáshoz van közöm, ami nem mindenki számára egyértelmű és elérhető.

MIK AZ AFFIRMÁCIÓS KÁRTYÁK?

A modern kognitív viselkedés terápia és pszichológia, de akár az ősi, keleti (mantra, szankalpa), vagy nyugati (fohász) hagyományok alapján is bizton állíthatjuk, hogy az elme tanítható, programozható – valójában bármilyen irányban.

A velősen megfogalmazott, jelen idejű pozitív mondatok gyakori ismételgetése nem üres “imamalmozás”: agyunk plaszticitása kimeríthetetlen, és az idegrendszeri reziliencia válaszaink pozitív mondatok hatására erősödhetnek, még mikor éppen egy nehéz élethelyzetben vagyunk is, vagyis amikor a megszokotthoz képest jóval kevesebb kihatásunk, kontrollunk van a külső körülményeinkre.

Egy-egy mondat életre szólóan vésődhet be ezekben az időszakokban. Nem mindegy tehát, hogy tudva-tudatlanul mit is ismételgetünk magunknak.

A CSOMAGBAN 50 KINYOMTATHATÓ AFFIRMÁCIÓS KÁRTYA (IS) TALÁLHATÓ

A KÁRTYÁK KISMAMA JÓGAPROGRAMCSOMAGBAN 10% KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLHATÓAK MEG!
RÉSZLETEK ALÁBB!

KINYOMTATHATOD

SAJÁT MAGAD (VAGY A MEGAJÁNDÉKOZOTTAD) SZÁMÁRA

A kártyák első sorban gyermekágyi inspirációként használhatók.

HOGYAN?

Teljesen szabadon, nincs erre előre megírt szabály, de például:

HÚZZ a kinyomtatott paklidból minden reggel egyet, és próbáld aznap azt a gondolatot napközben is fel-felidézni magadban.

NAPLÓZZ: mi jut eszedbe egy-egy kártyáról? Hol érint meg, miért szólít meg? Mennyire azonosulsz vele pont aznap? Hogyan hat rád ugyanaz a kártya egy másik nap?

ISMÉTELJ: nézz rá a korábban leírt, vagy csak emlékezetből felidézett reakcióidra: hogyan változtál a gyermekágy elejéhez képest, akár pár héten belül is?

Nagyon intenzív, sok történéses időszak ez, nem könnyű később felidézni mi is történik, vagy hogy mit is érzünk egy-egy ilyen nap.

A kártyák segíthetnek az emlékek rögzítésében.

A CSOMAG RÉSZE 44 KINYOMTATHATÓ FALI KÉP IS

44 kép, A4-es méretben. Kinyomtatva, bekeretezve a gyerekszoba falát, vagy a szoptatós kuckódat díszítheted vele, vizuális emlékeztetőként, az esetleges (esélyes) nehéz pillanatokra.

70 KÉPET A MOBILTELEFONOD HÁTTEREKÉNT IS ELMENTHETSZ

Összesen 70 képet (két verzióban is) kapsz: a kártyák .png fájlként letölthető változatát. Az egyik szöveges, de ha már ismered a kedvenc mondataidat, akkor választhatod a letisztultabb felületet adó, csak grafikai verziót is.

Így akár a mobilod által rendszeresen változtatott háttérképeként is használhatod az affirmációs kártyákat. Persze te magad is kiválaszthatod ki a kedvencedeidet!

Fizetés után a letölthető anyagot emailben kapod meg.

KISMAMA JÓGA PROGRAMCSOMAGBAN
20% KEDVEZMÉNY

Ha oly áldott a helyzet, hogy az ajándékozottad, vagy épp te babát vársz, akkor tudj róla, hogy ezeket a kártyákat 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg akkor, ha a heti kismama jógákra is csatlakozol (akár csak egy alkalomra is).

Ezek az élő, közös alkalmak mindig rögzítésre kerülnek, tehát ha személyesen nem tudsz jelen lenni, akkor később pótolható, vagy újranézhető. Ha élnél ezzel a lehetőséggel, akkor az alábbi külön linken csatlakozz a kismama jógához, a kedvezményes fizetési linket az óra után kapod meg.

A kismama jógával, ill. a szülésfelkészítőmmel kapcsolatos információkat az alábbi linkre kattintva éred el.

Ha bármi kérdésed lenne: a reka@gaborjanireka.com emailen keress bizalommal!

A csomag tartalma

Figyelem! Ez digitálisan letölthető anyag, fizikai termék nem kerül postázásra!
Fizetés után a letölthető anyagot emailben kapod meg.

  • 44+6 = 50 négyzet alakú kártya
    A4-es pdf formátumban: személyes használatra nyomtatható, kivágható. A 44 idézet mellé + 3 biankó, saját modnatokkal kitölthető biankó kártyáa iis jár és + 3 kártya használati javaslat
  • 44+26 = 70 digitális mobil háttérkép
    .png formátumban, két változatban (szöveges és csak képes)
  • 44 poszter kép
    A4-es pdf formátumban, fali képként nyomtatható, bekeretezhető

A digitálisan letölthető csomag ára:

4.900.-

Karácsonyi akció:
3.800.- Ft

£10.00 – az ár angol fontban van megszabva, a napi árfolyam szerint HUF-ban kissé változhat.

REMÉLJÜK, HOGY LEGALÁBB ANNYIRA MEGSZERETED A KÁRTYÁKAT,
MINT AMENNYIRE MI SZERETTÜK AZOKAT KÉSZÍTENI.
ÖRÜLÜNK A VISSZAJELZÉSNEK!
HA BÁRMI KÉRDÉSED VAGY CSAK ÚGY KEDVED LENNE,
ÍRJ NEKÜNK:
REKA@GABORJANIREKA.COM és/vagy INFO@LIABARKER.ART