GÁBORJÁNI RÉKA KONZULENS

honlapja nőknek, kismamáknak

AFFIRMÁCIÓS KÁRTYÁK

GYERMEKÁGY IDEJÉRE

A gyermekágyas, kihívásokkal teli első néhány hétre szóló, digitálisan letölthető, pozitív affirmációs kártyák ezek.

A képeken Gáborjáni Réka perinatális szakértő és dúla bevált támogatói mondatai szerepelnek, melyeket legkisebb, otthonszületett lánya, Barker Lia szüléskapu-méhszáj nyílás által inspirált, absztrakt grafikái díszítenek.

KIK VAGYUNK?

Anya-lánya egységben.


Gáborjáni Réka

Női és perinatális konzulens vagyok. Húsz éve dolgozom kismamákkal, testfókuszú szülésfelkészítő kurzusokat tartok. Folyamatosan keresem azokat a támogatási formákat és lehetőségeket, melyek a szülés környéki időszakot megélő nőket támogatják. Az affirmációs kártyák tényleg mondhatom, hogy “szívem és méhem” gyümölcsei: legkisebb, otthonszületett lányom készített illusztrációkat olyan mondatokhoz, melyeket az elmúlt húsz évben valószínűleg sok ezerszer mondtam ki a segítői beszélgetések során. A kis-nagylányommal való közös munka ötvözi mindazt, ami számomra fontos: közösség, kiállás, kreativitás és női kapcsolódás.

Barker Lia

Művészet, pszichológia és irodalom szakirányban érettségizem idén, jövőre művészettörténetet tervezek tanulni a Sussex Egyetemen. Munkatapasztalat szerzési céllal kezdtem el digitális grafikai tervezéssel foglalkozni. A téma pedig adta magát: én magam otthon születtem és édesanyám dúlai és perinatális munkája az én életemnek is szerves része: amióta eszemet tudom a várandóssággal és a szüléssel kapcsolatos történetek és hangulatok vettek körül, számomra természetes, hogy a szülés és születés az alap, amire minden más is épül. Szerencsésnek érzem magam, hogy olyan tudáshoz van közöm, ami nem mindenki számára egyértelmű és elérhető.

MIK AZ AFFIRMÁCIÓS KÁRTYÁK?

A modern kognitív viselkedés terápia és pszichológia, de akár az ősi, keleti (mantra, szankalpa), vagy nyugati (fohász) hagyományok alapján is bizton állíthatjuk, hogy az elme tanítható, programozható – valójában bármilyen irányban.

A velősen megfogalmazott, jelen idejű pozitív mondatok gyakori ismételgetése nem üres “imamalmozás”: agyunk plaszticitása kimeríthetetlen, és az idegrendszeri reziliencia válaszaink pozitív mondatok hatására erősödhetnek, még mikor éppen egy nehéz élethelyzetben vagyunk is, vagyis amikor a megszokotthoz képest jóval kevesebb kihatásunk, kontrollunk van a külső körülményeinkre.

Egy-egy mondat életre szólóan vésődhet be ezekben az időszakokban. Nem mindegy tehát, hogy tudva-tudatlanul mit is ismételgetünk magunknak.

A CSOMAGBAN 50 KINYOMTATHATÓ AFFIRMÁCIÓS KÁRTYA (IS) TALÁLHATÓ

KINYOMTATHATOD

SAJÁT MAGAD (VAGY A MEGAJÁNDÉKOZOTTAD) SZÁMÁRA

A kártyák első sorban gyermekágyi inspirációként használhatók.

HOGYAN?

Teljesen szabadon, nincs erre előre megírt szabály, de például:

HÚZZ a kinyomtatott paklidból minden reggel egyet, és próbáld aznap azt a gondolatot napközben is fel-felidézni magadban.

NAPLÓZZ: mi jut eszedbe egy-egy kártyáról? Hol érint meg, miért szólít meg? Mennyire azonosulsz vele pont aznap? Hogyan hat rád ugyanaz a kártya egy másik nap?

ISMÉTELJ: nézz rá a korábban leírt, vagy csak emlékezetből felidézett reakcióidra: hogyan változtál a gyermekágy elejéhez képest, akár pár héten belül is?

Nagyon intenzív, sok történéses időszak ez, nem könnyű később felidézni mi is történik, vagy hogy mit is érzünk egy-egy ilyen nap.

A kártyák segíthetnek az emlékek rögzítésében is.

A CSOMAG RÉSZE 44 KINYOMTATHATÓ FALI KÉP IS

44 kép, A4-es méretben. Kinyomtatva, bekeretezve a gyerekszoba falát, vagy a szoptatós kuckódat díszítheted vele, vizuális emlékeztetőként, az esetleges (esélyes) nehéz pillanatokra.

70 KÉPET A MOBILTELEFONOD HÁTTEREKÉNT IS ELMENTHETSZ

Összesen 70 képet (két verzióban is) kapsz: a kártyák .png fájlként letölthető változatát. Az egyik szöveges, de ha már ismered a kedvenc mondataidat, akkor választhatod a letisztultabb felületet adó, csak grafikai verziót is.

Így akár a mobilod által rendszeresen változtatott háttérképeként is használhatod az affirmációs kártyákat. Persze te magad is kiválaszthatod ki a kedvencedeidet!

Fizetés után a letölthető anyagot emailben kapod meg.

A csomag tartalma

Figyelem! Ez digitálisan letölthető anyag, fizikai termék nem kerül postázásra!
Fizetés után a letölthető anyagot emailben kapod meg.

  • 44+6 = 50 négyzet alakú kártya
    A4-es pdf formátumban: személyes használatra nyomtatható, kivágható. A 44 idézet mellé + 3 biankó, saját modnatokkal kitölthető biankó kártyáa iis jár és + 3 kártya használati javaslat
  • 44+26 = 70 digitális mobil háttérkép
    .png formátumban, két változatban (szöveges és csak képes)
  • 44 poszter kép
    A4-es pdf formátumban, fali képként nyomtatható, bekeretezhető

A digitálisan letölthető csomag ára:

3.800.- Ft

£9.00 – az ár angol fontban van megszabva, a napi árfolyam szerint HUF-ban kissé változhat.

REMÉLJÜK, HOGY LEGALÁBB ANNYIRA MEGSZERETED A KÁRTYÁKAT,
MINT AMENNYIRE MI SZERETTÜK AZOKAT KÉSZÍTENI.
ÖRÜLÜNK A VISSZAJELZÉSNEK!
HA BÁRMI KÉRDÉSED VAGY CSAK ÚGY KEDVED LENNE,
ÍRJ NEKÜNK:
REKA@GABORJANIREKA.COM és/vagy INFO@LIABARKER.ART

Create a website or blog at WordPress.com