HAVI NŐI JÓGA

Test- és finomenergiatudatos mozgásórák nőknek

zuki_havinoijoga_squareNehéz pontosan behatárolni, hogyan is dolgozom. Ezért a “női jóga” kifejezés sem a legpontosabb. Sokan tartanak gyönyörű jógaóra foglalkozásokat nőknek, melyeket nagy szeretettel ajánlok, mert fontosnak tartom, hogy a nők foglalkozzanak saját magukkal, testük nőiségével és női testiségükkel.

Amit viszont mi csinálunk az órákon, az szinte alkalmanként változik, gyakran a jelenlévők épp aktuális test-lelki-energetikai állapotára válasz. Jóga ászanáktól kezdve, erős ritmikus táncokon keresztül, érzelmeket felbolygató légzésmunkán át a mély relaxációig és energetikai gyógyításig terjed a skála. Hangsúlyt fektetek arra, hogy az út finomabb (érzelmi, mentális és energetikai) testeinkkel való értőbb-érzőbb kapcsolódáshoz lényeges a fizikai testünk ismerete, de a fizikai testtel való munka nem öncélú, hanem pont ezeknek a finomabb aspektusainknak elmélyültebb és finomabb és pontosabb érzékelésére való.

A test a tudatalatti, ahogy szokták mondani: a test több ennél. A test kapu. Kapu önmagunk megértéséhez, elfogadásához, kiteljesítéséhez.

 

SZERETETTEL VÁRLAK!

bp-map_smallHelyszín:

Relax Jógastúdió, Bp. I. Ker. Logodi (Tábor) u. 19./b

Árak:

3.000.- / 2,5 órás esti alkalom

Jelentkezés:

Előzetes bejelentkezést az első látogatás előtt feltétlenül kérek! Kis létszámú csoportokkal dolgozom, ezért ez fontos. Köszönöm a megértésed.

Bejelentkezni a gszreka@t-online.hu e-mailcímen lehet.