Nőknek

Hosszú évek óta kutatom, mind magamban, mind külső forrásokban azokat az elfeledett női tanításokat, praktikákat, amikkel a nők évezredek óta erőben és egészségben tartották magukat. Ebben a témában a Méh Mágiája címmel előadásokat tartok.

Emellett a “méh munkás” gyakorlati műhelyek alkalmával is találkozhatunk, ahol az elmélet praktikus alkalmazásával foglalkozunk és különös tekintettel jóga és ajurvéda módszerekkel dolgozunk (Hold Hétvége, Hold Hétfők és a Négy Évszak Ajurvéda Nőknek kurzusaim ezek).

Minden műhelyem során egyedül ránk jellemző női mivoltunk és egészségünk elmélyült értésére törekszünk, mert önmagunk értéséből és elfogadásából hosszútávú életmódbeli változtatások következnek.  Ezek főleg preventív, betegség megelőző, de gyakran gyógyító, egyensúlyba visszaállító hatású praktikák.

Nőknek szóló honlapom: www.noijoga.me


Rékával találkozni mindig elmélyítő élmény!

G. Katalin

Réka minden szava arany. Ajánlom útravalónak a lassú télben bolyongáshoz, mert Réka közelében lenni inspiráló és biztonságos!

M. Lívia

Gáborjáni Rékának örök hálával tartozom! Csodálatos szüléseim voltak, minden kellemetlenség és a szüléstörténetek rémségei nélkül. Nem túléltem, még csak nem is átéltem, hanem megéltem azokat az órákat! Szeretettel ajánlom Rékát azoknak, akikre még vár ez a csoda!

N. Ágnes

Tiszta szívből ajánlom Rékát. Minden kismamának kell egy Gáborjáni Réka! Őt receptre kéne írni nőtársainknak!

S. Anita