NÉGY ÉVSZAK Ajurvéda Nőknek

4seasons9B

2020-ban ELMARAD!

Évkör Nőknek ajurvédikus és más holisztikus tanítások mentén

 • 4 egész napos workshop, évszakonként egyszer
 • 130 oldalas jegyzet
 • privát honlap több, mint 60 cikkel (mindösszesen kb. 350 oldanyi anyag)
 • privát online felület élmény megosztásra és kérdés-feleletekre
 • = egy teljes éves támogatás a női egészségünkért, ajurvédikus útmutatások alapján, női praktikákkal, testi-lelki gyakorlatokkal.

CSAK EGÉSZ ÉVRE VALÓ CSATLAKOZÁSSAL!


Egy évben 4-szer találkozunk személyesen egy teljes napra. Minden találkozáskor a KÖVETKEZŐ évszak energiájára készülnénk fel, leginkább ajurvédikus elvek alapján – de nem csak. Szeretek a lélekkel is foglalkozni. Minden évszaknak meg vannak a sajátos lelki minőségei, színei, hangulatai is, melyeket lehet, sőt érdemes és fontos is, meglátni, kiélvezni, kihasználni. Tehát mindig lesz egy testi (szervi) és lelki egészségünkkel is foglalkozó blokk a találkozások során.

Persze a találkozókon lesz mód az előző hónapok tapasztalatainak megosztására is, hiszen fontos ezeket némiképp átbeszélni. (Erre kis körökben lesz lehetőség, mert ha mindenki a nagy körben szólalna meg, lejárna az időnk). De nagyon sokat tanulunk mindig abból, ahogy egymás tükrében magunkat meglátjuk, azt hogy milyenek is vagyunk (pl. egy bizonyos program keretein belül): kinek hogyan ment, ami ment, és miért nem ment, ami nem ment, stb.

Tehát szeretném a Kör jellegét is megtartani a csoportnak és az online támogatási lehetőségeket kiaknázva számíthattok az éves “tyúkanyóskodásomra”, mert a résztvevők egy éves és szezonális információkban bővelkedő privát honlapon, illetve privát csoportban tarthatják a kapcsolatot egymással, és velem. Itt lehet kérdezni majd, megosztani akár személyes élményeket, és persze más, a témával kapcsolatos linkeket is.

Továbbra is lesznek majd házi feladatok:

 1. az évünk alatt négyszer otthoni kúra, amit persze sokkal könnyebb együtt még ha nem is egy helyszínen megcsinálni (eddig is otthon csináltuk, ez nem változás…). Sokat számít ilyenkor is a Kör megtartó ereje
 2. lesznek ún. “mell-napok” és “méh-napok”, amikor is a leginkább nőies szerveink egészségére szánunk tematikusan néhány napot
 3. minden évszak más és más szezonális mozgástípussal tisztelünk meg
 4. megtanuljuk, mit jelent pontosan a szezonálisan étkezés (elmélyítjük és modernizáljuk azt a régi tudást, hogy “csak azt” jó enni, ami épp terem)
 5. a “hónap szerve” részben pedig havonta más és más szerv egészségére fókuszálunk majd – otthon, de online támogatással.
 6. megtiszteljük az új és a teliholdat
 7. tanulunk a ciklikusságra tanító kelta kultúrából
 8. sokat naplózunk, kérdezünk magunktól.

Az év végére egy egészen elmélyült, tapasztalatokra alapozott képet kapsz arról, milyen is megélni az évszakok hullámzását, hogyan járul ez hozzá hosszútávú testi és lelki egészségünkhöz. Reményeim szerint az egy év után sok mindent fogsz tudni integrálni, és a továbbiakban magaddal vinni a saját életedbe.


Ti mondtátok a programról:

SMALL_0008_blue

Számomra az volt a fő húzóerő ezzel az éves programmal kapcsolatban, hogy csak 4-szer találkoztunk (mert ezt könnyen be tudtam illeszteni az éves programomba), de ennek ellenére az általad elkészített weboldal segítségével akár napi kapcsolatban is lehettünk. Mind a személyesen mind ezen az oldalon megosztott sok információ, tanács, bölcsesség és hozzászólás elixír volt számomra. Ámulattal tapasztaltam, hogy milyen szépen és mennyire jól működően alakult ki a kapcsolattartás ezen az oldalon veled és a csoport többi tagjával. Fantasztikus női kör alakult ki, ezúttal tehát nektek is köszönetet mondok hölgyek! Neked Réka pedig még egyszer köszönöm a kedvességed, a figyelmed, az anyai gondoskodásod!
M. Viki

SMALL_0000_Yellow

Bármelyik programodra szívesen újra mennék. És azért, mert sok minden másról is beszélünk egy-egy találkozáskor, nem csak az adott témáról. Így biztos, hogy mindig kapnék valami újat. Amit nagyon szerettem, hogy gyakorlatias volt az egész képzés, de nagyon szép elméleti hátteret is kaptunk hozzá. Jó volt a gyakorlatokat otthon végezni, vagy egyáltalán a gyakorlatok és a támpontok által tudatosabban megélni az életet. Szerettem nagyon a könyv és zene ajánlatokat is. Rengeteget tanultam! Köszönöm.
W.K. Erika

SMALL_0004_Pink

Önmagamra való nagyobb, valóban mélyebb odafigyelésemet segítette ez az egy éves program. Saját belső lelki és hormonális egyensúlytalanságaimra világított rá kellő képpen, melyek megoldására, orvoslására elkezdtem megtenni a megfelelő lépéseket.
Köszönöm hogy ebben a zaklatott világban utat és példát mutatsz. Nagyon nagy szükségem, szükségünk van Rád.
Köszönöm.
N. Olga

SMALL_0002_Purple

Egy év alatt tudatosult bennem, hogy mi az újhold és a mi a telihold. Jelentőségében, szimbolikájában. Hogyan élhető meg nőként. Bár még sokszor átrohanok rajtuk, de már nem mindig, vagy egy kicsi megállás sikerül. Néha nagyobb is.
Van egy “összképem”. Az évről, az évszakokról, a hónapokról, a holdról, a testemről, a testem egyes részeiről. Ritmusokról. Nagyon fontos nekem az összkép, mindenben. Nem tudok beleállni valamibe, amíg nem látom a nagy egészet. Ezért ez nagyon sokat jelent, még akkor is, ha az év során volt, amit jobban, volt amit kevésbé követtem le a gyakorlatban. De idén újra el tudok indulni azon az ösvényen, amit a blogon elénk terítettél, és talán egy kicsivel tudatosabban, kicsivel mélyebben sikerül végigjárni.
Fontos, hogy az összképnek része a szellemi-lelki háttér, és része a mindennapok praktikuma. Ez is nagyon kerek így, és nagyon fontos.
S. Cili

SMALL_0000_Yellow

Nagyon örülök, hogy jelentkeztem 1 éve a programodra. Nem volt korábban ayurvédikus tudásom, érzékenységem. Sokat tanultam tőled, számos javaslatod beépítettem a mindennapjaimba, lassú átalakulás kezdődött a táplálkozásomban, életmódomban.
Női körben, női gondolatokat megosztani felemelő számomra. Együtt mozogni, lélegezni…sokszor eszembe jut az érzés, az instrukció, melyet adtál a találkozáson, miközben egyedül gyakorlom pl. a “föld üdvözletet”.
Az írásos anyagod gyakran forgatom, kinyomtattam sok információt a web oldalról, folyamatosan szeretném forgatni az év során.
Ráhangolódni az évszakokra, holdra, a természetre, és összhangba hozni testünk, lelkünk ezekkel a dimenziókkal- ez miatt mindenkinek ajánlom ezt a programot! Nagyon szerettelek hallgatni Téged!
S. Andi

SMALL_0002_Purple

Nehéz röviden összefoglalni, hogy mennyi mindent tanultam Tőled. Minden találkozást nagyon élveztem, és öröm volt hallgatni a sok-sok tanítást, praktikát. Egyre több rítust építek be a napjaimba, és mind-mind nagyon jó hatással van rám, sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, mint előtte. Nálam szeptember környékén kezdett beérni mindaz a tudás, amit átadtál. Ez azóta is lassan (a szónak abszolút nem negatív értelmében) és folyamatosan zajlik, és élvezem minden percét.
Legszívesebben beiratkoznék újra az idei évre is! Hálás Köszönet!
B. K. Kata

SMALL_0004_Pink

Hatalmas út volt ez az 1 év, sok kis újjászületéssel, rengeteg elengedéssel. Rengeteget tudtam tisztítani az étkezési és egyéb életmódbeli szokásaimon, fogytam is. Úgy érzem, visszaszereztem azt a testemet, amilyen szülés előtt voltam, csak még tisztább állapotban.
Olyan izgalmas észrevenni magamon, ahogy beérnek a tanítások. Van ami csak most érkezik meg az évkör végére. És még hány ilyen lesz a következő hónapokban, években!
Úgy érzem, sokkal jobban meg tudom élni a jelent, sokkal jobban együtt tudok lélegezni a természettel, az évszakokkal, azzal ami a jelenben körülvesz. A Hold ciklust külön is kiemelném, mert az egy hatalmas tanítás volt számomra!
Sz. Zsófi

SMALL_0007_bueble

Eddig is törekedtem az öngondoskodás terén fejlődni, de ez az év rendszerbe foglalta ezt a folyamatot, ami nekem óriási segítség. Úgy érzem még mindig nagyon kezdő vagyok ajurvédában, de tetszik a logikussága a kereksége.
Apró lépésekben haladtam és viszonylag sok apró mozzanat lett rutinszerű mostanra. Vannak még nagy lemaradásaim, bőven lesz dolgom a következő 2-3 évben még ennek a tudásnak a feldolgozásával aztán majd az elmélyítésével.
A találkozás alkalmait különösen vártam és szerettem, csodásak voltak.
B.J. Helga


Időpontok:

Összesen négyszer, 3 havonta, nem sokkal a kelta tűzfesztiválok (keresztünnepek) ideje után mindig. Ezek érdekes félidős-fordulópontok az évkör másik négy jobban ismert (de nem fontosabb), csillagászatilag is számon tartott, napéjfordulós, ill. napéj-egyenlőségi pontjai között.

Úgy néz ki, hogy két csoport indul. Mindig ugyanazon a hétvégén vagy szombati vagy vasárnapi napra csatlakozhatsz (a csoportok fixek, csak különleges helyzetben lehet napot váltani, alkalmilag, mindig előre megbeszélve).

Tematikailag mindig az előttünk álló évszak energiájára készülünk ennek megfelelően az időpontok és témák a következőképpen alakulnak (a változtatás jogát fenntartva!):

2020.
 • március 7.: tavasz
 • június 6.: nyár
 • szeptember 5.: ősz
 • december 5.: tél

Ár:

Teljes bérlet:

 • 4 egész napos műhely
 • plusz egy teljes éves, vagyis 4 x negyedéves online támogatás stb.
 • negyedévente nyomtatott anyagok
 • az év során folyamatosan érkező online anyagok

Mindösszesen: 90.000.- (Áfával) A csoportdinamika (kontinuitás) miatt részleges jelentkezés nem lehetséges, kérlek csak teljes évre csatlakozással iratkozz fel!

 1. A jelentkezés 15.000.- Ft előleg céges számlára való utalásával válik biztossá.
  Az alábbi feliratkozást követően kapsz egy válasz e-mailt majd, amiben megadom a számlaszámot, ahová a 15.000.- Ft előleget utalhatod. A Program árának fennmaradó részét majd az első alkalommal kell teljesíteni, a következőképpen:
 2. március 7.: 75.000.-

.

Feliratkozás:

A jelentkezések teljes évre, tehát mind a 4 alkalomra szólnak (csak akkor jelentkezz kérlek, ha biztos tudsz így jönni!). Feliratkozás az IDŐPONTOK oldalon.

Vagy itt: