MÉH MÁGIÁJA

meh magiaja round 400Méhünk több, mint fizikai reprodukciós, fajfenntartó szerv. Mégis a legtöbbünknek eszébe sem jut a méhe a havi cikluson és esetleg a várandósság idején kívül. Pedig a méh lényegesen többről szól… Nemcsak hihetetlenül intelligens fizikai szerv. De a méhünk, mint ezt sok (pl. sámán) tanításból is tudhatjuk, mint energetikai szerv lényegesen többrétű, és a női ciklus és a gyerekkihordás “csak” az ú.n. elsődleges funkciója. A méh többről szól. Többre és másra is képes…

Ezek az előadások legfőképp információs és inspirálódási lehetőséget kínálnak. Beszélgetünk, filozofálgatunk, egy-egy elmélyülős meditációval pedig anyagot szolgáltatunk lelkünknek a további elmélyüléshez. Viszont ha praktikus teendők, programok érdekelnek akkor érdemes a Hold Hétvégékre (2020-tól Hold Nidra™) is eljönnöd.

A tetemes anyagmennyiség miatt az eredetileg egy estés műhelyt 3-részes sorozattá bővítettem, melynek témái:

TÉMÁK:

1) menstruáció : – vérmisztériumok, testi tisztítás, energetikai megtisztulás, hold rituálék, a fehér és a vörös holdciklus, stb.

2) szexualitás : párkapcsolat – méhünk szakrális önkifejezése

3) szülés, újjászületés (nem kismamáknak) : – a várandósság és a szülés energiáinak a konkrét gyermeknemzésen túlmutató aspektusainak spirituális értése és megélése; Umbilicum Mundi: a világ köldöke; a placenta (méhlepény) és a köldökzsinór traumák lelki gyógyítása.


A méhünk a szakrális nőiség nagyrészt elfeledett bölcsességének tárháza és legtöbbször kihasználatlan teremtő erejének székhelye.

A méhünkben tudás lakozik. Régen ezt úgy mondták: “látás”. Ismerjük a mondást: szívével lát az ember… Hát ebben az értelemben a nő lát a méhével is. Innen ered a belső érzékelése, mélyebb meglátásainak nagy része, homályból körvonalazódó ráébredései és intuíciója innen fakad. Az amerikai indiánok tanításai szerint a szem látásmódja valójában a ragadozó életformánk öröksége. De a varázslómesterek mindig is arra törekedtek, hogy túllépjenek a ragadozó szeme által észlelhető világ határain túlra. Szerintük a nők rendelkeznek azzal a szervvel, a méhükkel, mely lehetővé teszi a belépést a tiszta érzékelés birodalmába. Jellegzetesen női paradoxon az, hogy adottságunknál fogva végtelen erő áll rendelkezésünkre nőként, ugyanakkor legtöbben semmiféle érdeklődést nem mutatnak aziránt, hogy birtokba vegyék ezt az erőt.

A méhünk antenna is egyben. Olyan szerv, ami befogadója, tolmácsa és elosztója azoknak a finomabb energiáknak, melyek a az Anyaföld felől, a Holdtól, a Naptól és az egész Világegyetemből sugároznak rá(nk). Ezeket a hatásokat régen az asszonyok ismerték és tudatosan felhasználták, vagy épp óvták magukat tőlük. Teljesen természetes része volt életüknek a méh eseményeit (ciklus, várandósság) kozmikus kapcsolódásukban megtapasztalni. Ezeket a tapasztalatokat továbbadták egymásnak, lányaiknak.


IDŐPONTOK:

Méh Mágiája Előadások (3 rész)

A dátumokról az IDŐPONTOK, JELENTKEZÉS, HELYSZÍN oldalra olvashatsz!

ÁRAK:

BÉRLET: a 3 alkalom (3x 180 perces előadás) össz. 20.000.-

Alkalmi csatlakozás csak akkor lehetséges, ha a bérletes helyek nem teltek be! Erről alább a jelentkezési formulán tudsz érdeklődni.

ELŐJELENTKEZÉS / FELIRATKOZÁS:

Kérlek az IDŐPONTOK, JELENTKEZÉS, HELYSZÍN oldalon található Doodle linken iratkozz fel, majd mindenképp várj tőlem a kurzus indulása előtti napokban egy visszajelző e-mailt.