ÜDVÖZÖLLEK!

Szerteágazó a munkám, de erről a gyűjtő-honlapról indulva reményeim szerint könnyen megtalálod azt, amit keresel és eligazodhatsz abban, hogy pontosan milyen programokkal igyekszem kísérni és támogatni mindennapos nőiségünk megélését, elmélyülési és tágulási folyamataink sorát.

Ha várandósként keresel támogatást, kismamajóga vagy szülésfelkészítő program érdekel, akkor a KISMAMÁKNAK szóló honlapomra látogass el

Ha a női ciklusoddal kapcsolatban vannak kérdéseid, gondjaid, ha komolyabb női témák iránt érdeklődsz, vagy esetleg akár egy egész évre szóló női kört, csoportot keresel bizonyos témák megéléséhez, akkor a NŐKNEK szóló honlapomat javaslom.

Ha otthonról szeretnél inspirálódni, hallgasdRÉKA RÁDIÓT (ez a legújabb szellemi “gyermekem”, a podcast sorozatom nőknek, kismamáknak), vagy keresd írásaimat ismét csak a nőknek szóló honlapomon: ott akár lelki, akár ajurvéda, akár évkör tematikában sok érdekességet találhatsz inspirációul.

Ha Szabó Lőrinccel kapcsolatosan kutakodnál, vagy az Emlékszobára lennél kíváncsi kérlek az ALAPÍTVÁNY honlapját keresd fel.