HOLD HÉTVÉGE

Nidra Hold border 400 roundNagy örömmel ajánlom ezt a műhelyem, mely ösztönözni kívánja az otthoni, hétköznapokban való alkalmazását annak, amikről az inspiráló-információs Méh Mágiája előadás sorozatban közösen beszélgetünk, gondolkodunk. A program során elmélyülhetsz és gyakorolhatod azt, hogyan figyelj jobban női ciklikus természetedre, a méhedre, hogyan változtass életmódodon ahhoz, hogy tested tisztábban és pontosabban követhesse a Hold hívó szavát.


A Hold Hétvége (2020-tól Hold Nidra™) az “alap”, hiszen addig amíg a női életünket a legegyértelműbb módon meghatározó, havonkénti ciklusunkkal nem vagyunk élő-érző kapcsolatban, vagy ha a ciklusunk már gondot okoz számunkra, akkor egyértelműen mind a viszonyulásunkat, mind a kisebb testi-lelki egyensúlyborulásokat elsődlegesen meg kell gyógyítanunk! Tehát ez a hétvégi műhely a következő főbb célokat szolgálja: a menstruációs ciklusunk pontosabb értése, aktív megfigyelése, testi szintű rendezése a ciklus különböző szakaszainak változó minőségéhez igazodó jóga gyakorlatsorozatokkal, illetve az ájurvéda, a Bach virágterápia, és illóolajok ciklushoz igazodó használatával.


A dátumokról az IDŐPONTOK, JELENTKEZÉS, HELYSZÍN oldalra olvashatsz!


Régóta tervezek egy olyan praktikus konstrukcióval előállni, mely során segítséget nyújthatok abban, hogy az együtt megtanult praktikákat, bölcsességeket hogyan építhessétek bele a hétköznapjaitokba – hiszen minden tanítás halott, porosodik, ha azt nem éljük a gyakorlatban, a hétköznapjainkban. Erre született annak idején a hosszútávú, egy egész évet felölelő Négy Évszak Ajurvéda Nőknek műhelysorozat. A Hold Hétvégék (2020-tól Hold Nidra™) pedig azoknak szólnak, akik alkalmi jelleggel kapcsolódnának egy aktív programhoz és akiket kifejezetten a női ciklusos (menstruációs) önismereti munka érdekel.


A program preventív, tehát alapvetően egészséges (max. egyensúlyvesztésekkel terhelt) test igényeihez és lehetőségeihez mérten lett kialakitva, bár a visszajelzések alapján segített már komolyabb problémák (mióma, endometriózis, túl erős vérzés, kimaradó ciklus, libidó hiány, fogamzási gondok, illetve menopauza) tüneteinek hatásos kezelésében.


A program praktikus leírása:

otthoni, önálló gyakorlásra ösztönöz a program azzal, hogy praktikus teendőket (testgyakorlás, diéta, önmegfigyelés, lelki munka feladatok) kínál kifejezetten a női ciklus jobb megértésére, sőt, rendszerezésére, harmonizálására.

  • A program során kapsz egy sallangmentes elméleti megalapozást, mely segítségedre lehet abban, hogy finomabban, mélyebben, ihletettebben értsd a tested és érzékenyebben viszonyulj állandóan változó, ciklikus, női természetedhez. Az egyensúly a női testben más, mint a férfiaknál. Egy állandóan változó női ingadozó testi-lelki struktúra statikus merevségben a ciklus legnagyobb részében egyensúly vesztésben van: ez nagy részben hozzájárul a modern világunkban sok gondot okozó női betegésgek kialakulásához. (1. nap témái: a ciklusunk yin és yang minősége; a ciklusunk kozmikussága, a telihold és újhold energiái, a vörös és a fehér ciklus; hormonjaink hullámain: tudomány női szemmel; 2. nap témái: a havi ciklus (tri-)dóshikus természete, kozmikus ciklusaink, és betekintés az elmélyültebb “méh-munkába”)
  • Kapsz egy 105 (!) oldalas jegyzetet.
  • Kapsz ezen kívül egy hatásos testgyakorlás programot (alapprogram, ill. ciklushoz igazodó rítusok”), melyet persze a későbbiekben is gyakorolhatsz.
  • Kapsz javaslatokat instrukciókat arra nézve, mit és mikor (t)egyél, vagy ne (t)egyél, hogyan kényeztesd magad, hogyan dolgozz lelkiekben magadon (diéta, praktikák).
  • A hétvége után másfél hónap időkereten belül rövid online kérdés-felelek jellegű konzultációt, kísérést.

IDŐPONTOK:

A dátumokról az IDŐPONTOK, JELENTKEZÉS, HELYSZÍN oldalra olvashatsz!


ÁR:

A holdciklusnyi kurzus ára 35.000.-, mely tartalmazza az elméletet, praktikus teendőkkel kapcsolatos instrukciókat, a 105 oldalas (!) jegyzetet, és igény szerint holdhónap alatt felmerülő kérdésekre való tömör, emailes/online válaszadást. Egyéni konzultáció külön kérhető, de az nem része ennek a programnak.

 

ELŐJELENTKEZÉS / FELIRATKOZÁS:

Kérlek az IDŐPONTOK, JELENTKEZÉS, HELYSZÍN oldalon található Doodle linken iratkozz fel, majd mindenképp várj tőlem a kurzus indulása előtti napokban egy visszajelző e-mailt.

Nagy szeretettel várlak!

Réka