HOLD HÉTFŐK

holdhetfok2
Kép forrása: Mysticmamma

Ez a 6 alkalmas női jóga (finomenergia-tudatos mozgás) sorozat a ciklusgondozás program része, a Hold Hétvége tanfolyam párja, mely során a menstruációs ciklus hat ajurvédikus, energetikai és hormonális szakasza alapján gyakorlunk. Kifejezetten test fókuszú tanfolyam, ahol mozgunk, illetve mozgásos meditációkat és célzott légzésmunkát végzünk ciklusunk harmonizálása, egészsége érdekében.

A hét Hold napján, vagyis hétfő délutánonként, hat alkalommal gyakorlunk együtt, női körben, a ciklus szakaszai alapján. Minden héten elvégezzük az alapprogramot, majd a ciklus szakaszaihoz kapcsolódó hat különböző gyakorlatot, légzést, meditációt és “rítust”.

A tanfolyam nyitott minden érdeklődő nő számára.

A tanfolyam (praktikus okok miatt) nem tud az épp aktuális Holdálláshoz, vagy a résztvevők aktuális menstruációs ciklusához igazodni, tehát ha a későbbiekben egyénileg is folytatnád a programot, ezt majd Neked kell a saját ciklusodhoz időzíteni, otthon.

Azt, hogy ezt pontosan és részletesen hogyan teheted meg a tematikailag kapcsolódó, két havonta induló, két napos Hold Hétvége műhelyen tanulhatod meg.

Ehhez a gyakorlati tanfolyamhoz a Hold Hétvége – 1. két-napos hétvégi műhely (valamikori) elvégzése nem kötelező, de erősen ajánlott, mert az elméletet, a magyarázatokat, a ciklusunk belső áramlásának menetét, illetve ha szükséges annak egyensúlyozását, gyógyítási lehetőségeit ott sajátíthatjátok el. A Hold Hétvége tanfolyamhoz egy majd 100 oldalas, alapos jegyzet is társul, ami ennek a két tanfolyamnak otthoni kiegészítője hivatott lenni.

Ezeken az alkalmakon komoly magyarázatokra, átbeszélésre, elméleti betanításra nincs idő, de természetesen rövid kérdés-felelek típusú konzultációra mindig van mód, és én örömmel várom is a kérdéseiteket.


IDŐPONTOK:

A dátumokról az IDŐPONTOK, JELENTKEZÉS, HELYSZÍN oldalra olvashatsz!

ÁR:

A 6 alkalom 25.000.– Ft

(A Hold Hétvégével együtt, kombinált bérletben, kedvezményesebb.)

ELŐJELENTKEZÉS / FELIRATKOZÁS:

Kérlek az IDŐPONTOK, JELENTKEZÉS, HELYSZÍN oldalon található Doodle linken iratkozz fel, majd mindenképp várj tőlem a kurzus indulása előtti napokban egy visszajelző e-mailt.