Hold Nidra™ 2022. nyár

Menstruációnk mélyebb ismerete és egészsége.
Személyes és hold ciklusaink.

Elringató, női ciklusra fókuszáló, mélyrelaxációs PROGRAM, AHOL a bölcs ajurvéda NŐKNEK SZÓLÓ tanításaiBA IS BELEKÓSTOLUNK.


2022. május 28. – június 29.
Újholdtól Újholdig


O
nline kíséréses program, mely során egy teljes holdciklusnyi időt szánunk a témára!

Nagy örömmel ajánlom ezt a programom, mely ösztönözni kívánja az otthoni, hétköznapokban való alkalmazását annak, amikről az inspiráló-információs Méh Mágiája előadás sorozatban közösen beszélgetünk, gondolkodunk. A program során elmélyülhetsz és gyakorolhatod azt, hogyan figyelj jobban női ciklikus természetedre, a méhedre, hogyan változtass életmódodon ahhoz, hogy tested tisztábban és pontosabban követhesse a Hold hívó szavát.


A Hold Nidra™ (eredeti formájában: a Hold Hétvége) az “alap”, hiszen addig amíg a női életünket a legegyértelműbb módon meghatározó, havonkénti ciklusunkkal nem vagyunk élő-érző kapcsolatban, vagy ha a ciklusunk már gondot okoz számunkra, akkor egyértelműen mind a viszonyulásunkat, mind a kisebb testi-lelki egyensúlyborulásokat elsődlegesen meg kell gyógyítanunk!

Tehát ez a hétvégi műhely a következő főbb célokat szolgálja: a menstruációs ciklusunk pontosabb értése, aktív megfigyelése, testi szintű rendezése a ciklus különböző szakaszainak változó minőségéhez igazodó jóga gyakorlatsorozatokkal, illetve az ájurvéda, és illóolajok ciklushoz igazodó használatával.


Régóta tervezek egy olyan praktikus konstrukcióval előállni, mely során segítséget nyújthatok abban, hogy az együtt megtanult praktikákat, bölcsességeket hogyan építhessétek bele a hétköznapjaitokba – hiszen minden tanítás halott, porosodik, ha azt nem éljük a gyakorlatban, a hétköznapjainkban. Erre született annak idején a hosszútávú, egy egész évet felölelő Négy Évszak Ajurvéda Nőknek (mai formájában Ajurvédikus Évszak Kúrák Női Körben) műhelysorozat. A Hold Nidra™ (eredeti formájában: Hold Hétvége) pedig azoknak szól, akik rövidebben kapcsolódnának egy aktív programhoz és akiket kifejezetten a női ciklusos (menstruációs) önismereti munka érdekel.


A program preventív, tehát alapvetően egészséges (max. egyensúlyvesztésekkel terhelt) test igényeihez és lehetőségeihez mérten lett kialakitva, bár a visszajelzések alapján segített már komolyabb problémák (mióma, endometriózis, túl erős vérzés, kimaradó ciklus, libidó hiány, fogamzási gondok, illetve menopauza) tüneteinek hatásos kezelésében.


A fenti szép fotók eredeti forrása: MysticMamma.com

A program praktikus leírása:

otthoni, önálló gyakorlásra ösztönöz a program azzal, hogy praktikus teendőket (testgyakorlás, diéta, önmegfigyelés, lelki munka feladatok) kínál kifejezetten a női ciklus jobb megértésére, sőt, rendszerezésére, harmonizálására.

  • A program során kapsz egy sallangmentes elméleti megalapozást, mely segítségedre lehet abban, hogy finomabban, mélyebben, ihletettebben értsd a tested és érzékenyebben viszonyulj állandóan változó, ciklikus, női természetedhez. Az egyensúly a női testben más, mint a férfiaknál. Egy állandóan változó női ingadozó testi-lelki struktúra statikus merevségben a ciklus legnagyobb részében egyensúly vesztésben van: ez nagy részben hozzájárul a modern világunkban sok gondot okozó női betegésgek kialakulásához. (témák: a ciklusunk yin és yang minősége; a ciklusunk kozmikussága, a telihold és újhold energiái, a vörös és a fehér ciklus; hormonjaink hullámain: tudomány női szemmel; a havi ciklus (tri-)dóshikus természete, kozmikus ciklusaink, és betekintés az elmélyültebb “méh-munkába”)
  • Kapsz egy 105 (!) oldalas jegyzetet.
  • Kapsz ezen kívül egy hatásos testgyakorlás programot (alapprogram, ill. ciklushoz igazodó rítusok), melyet persze a későbbiekben is gyakorolhatsz.
  • Kapsz javaslatokat instrukciókat arra nézve, mit és mikor (t)egyél, vagy ne (t)egyél, hogyan kényeztesd magad, hogyan dolgozz lelkiekben magadon (diéta, praktikák).
  • A közös holdciklus alatt  online kérdés-felelek jellegű konzultációt, kísérést, mp3-as anyagokat, pdf-eket.

IDŐPONTOK:

2022. május 28-tól június 29-ig

ÁR:

A ciklusnyi közös időszak és munka ára 60.00 GBP , kb. 24.000.- Ft, mely tartalmazza: az elméletet, a Nidrákat, a praktikus teendőkkel kapcsolatos instrukciókat, a 105 oldalas (!) jegyzetet, és igény szerint a holdciklusnyi idő alatt felmerülő kérdésekre való tömör, emailes/online válaszadást. Egyéni konzultáció külön kérhető, de az nem része ennek a programnak.

FIGYELEM! A még Húsvét előtt, tehát április közepéig fizetők (korán utalók, elköteleződők) részére hangolódó anyagot küldök ajándékba! 🙂

ELŐJELENTKEZÉS / FELIRATKOZÁS:

Az alábbi Calendly feliratkozási platformon jelentkezhetsz. Ha nem jelenne meg automatikusan, itt:
https://calendly.com/gaborjanireka/hold-nidra-2022


Nagy szeretettel várlak!

Réka