Női Nidrák™

KÉT ALKALMI PROGRAMOT, ÉS Két kurzusT ajánlok a figyelmetekbe.

MindEGYIK a Nidrával (mint mélyrelaxációs állapotainkat előidéző, beölelő gyakorlással) dolgozik.

Az egyik inkább női önismereti, illetve a Nidra “technika” megtanulásÁt célzó program.

A másik a menstruációs, ill. a Hold ciklusra fókuszáló programom.

Külön is megáll, de egymás után, egymást megtámogatva is elvégezhető mindkettő.


EMELLETT KÉT ALKALMI PROGRAMOT IS AJÁNLOK, MELYEK EGYÉBKÉNT A JANUÁRBAN INDULÓ NŐI NIDRA™ 6-HETES KURZUS KORAI FIZETŐSEI SZÁMÁRA AKÁR INGYENESEK IS LEHETNEK.

HA 2021. DECEMBER 10-IG FIZETSZ, AKKOR A KARÁCSONYI TELIHOLD NIDRÁT AJÁNDÉKBA KAPOD.
DE HA MÁR MOST TUDOD, HOGY JANUÁRBAN BIZTOS CSATLAKOZOL, ÉS NOV. 4. ELŐTT FIZETSZ, AKKOR MIND A KETTŐ (SAMHAIN + KARÁCSONYI) ALKALMI NIDRA A TIÉD!

Ez esetben az alábbi alkalmi Nidra képekre kattintva, a Calendly feliratkozás után ne fizesd azt (ne azt fizesd), hanem feltétlen keress meg a reka@gaborjanireka.com emailen, és akkor küldöm a januári program fizetési linkjét!
Előzetes feliratkozás minden esetben szükséges!

TOVÁBBI RÉSZLETEKÉRT KATTINTSATOK KÉRLEK ALÁBB A KÉPEKRE!

EGYÉBKÉNT KÉRLEK EMAILBEN ÉRDEKLŐDJ:
reka@gaborjanireka.com


ALKALMI NIDRÁK

2021. november 4. csütörtök 19:00 (4.000.-)

Ez a Nidra, november 4. este lesz, a kelta Samhain (és halottak napja) környékén, Újholdkor.

Ez egy egészen különleges időszak, amikor is az elengedéseinkkel, a gyászunkkal és fájdalmainkkal találkozhatunk – másképp.

  Nem mondhatom, hogy ez egy könnyű Nidra lesz… De a gyásznak is megvannak a kapui, és ezeken áthaladva megható és oldást adó helyekre juthatunk (minimum önmagunkon belül).

Vannak, akik állítják, hogy a világunk harácsoló és agresszív minősége a feldolgozatlan gyászaink külső tünete… Kapaszkodásaink merevvé tesznek minket és feldolgozatlan bánataink (ön)bántássá karcosodnak bennünk.
  Ha van kedved feloldódni egy piciny, mégis kozmikus könnycseppben, akkor várlak szeretettel! 

Lehet erre külön is csatlakozni (4.000.- a képre kattintva), de figyelem: ez az egyik Nidra találka, ami ingyen a tiéd lehet, ha november 4-ig befizetsz a januárban induló, 6-hetes Női Nidra™ kurzusra.

2021. december 19. vasárnap 18:00 (4.000.-)

Téli Napfordulókor, az év legsötétebb időszakában a fényt idén a Telihold hűvös lámpásának segítségével kereshetjük.
 

Évek óta tartok karácsonyi Nidrákat. Ezek mindig varázslatosak, és talán még a gyerekkorba is visszavisznek, ahogy Nidra anyánk karján ringva téli, termékeny szunnyadásba hullhatunk, és a múltból a jelenbe, a fáradtságból az életbe álmodhatjuk magunkat.


Erre a Nidrára is lehet külön is csatlakozni (4.000.- a képre kattintva), de ha december 10-ig befizetsz a januárban induló, 6-hetes Női Nidra ™ kurzusra, akkor ezt ajándékba kapod.


NIDRA KURZUSOK

 

2022. január 5-től, 6 hét, 4 alk.
2022. május 28-től 4 hét 3 alk.

TI MONDTÁTOK:

Réka igazán szakszerűen, szeretetteljesen bánik a nőkkel. Igazi, mély változásokat indítanak el az emberben a foglalkozásai. Testi, lelki és spirituális szinten is igazán hiteles tudással rendelkezik. Amit tőle tanultam, azt mai napig hatékonyan tudom alkalmazni a mindennapjaiban is. Ma sajnos sok a lilaködös, szép szavakba csomagolt női foglakozás, de a mindennapi életben igazán működő, valóban áttranszformáló technikák sajnos a legtöbb esetben hiányoznak. Nem elég ezekről csak beszélni és sejtelmes szertartásokat tartani, ténylegesen tenni is kell magunkért, életmódot váltani az életünk minden területén. Hiába a magasztos spirituális elképzelés, ha az anyagban nem igazán mozdulunk. Réka ebben igazán jó, az anyagi, testi szintű változások beindítását nagy szeretettel segíti, amit természetesen kitartó munkával a lelki és spirituális is követni fog, amiben szintén ott áll melletted és szeretettel támogat.
Minden foglalkozásra, amit vele töltöttem, szeretettel gondolok. Igazi bölcs nő.

B. Anita