Téli Nidra™ Rasayana

A tél mindig sok kihívást tartogat mindannyiunk számára, de felpörgött világunkban különösen érzem magam körül a fáradtság jeleit, hihetetlen kimerültséget észlelek sok nőben (és férfiban is)!

Mind a jóga, mind az ajurvéda, mind az általam ismert természetközeli és testfókuszú megközelítések, filozófiák arra intenek, hogy ebben a téli időszakban nagyon tudatosan kell bánnunk azzal, amink van.

De azt is megtanultam az évek során, hogy ebben a sötétben és mélységben, mint yang a yin-ben, önmagunk bensejében gyönyörűséges kincsekre lelhetünk. Leginkább önmagunk gyógyulására.

Ezért arra hívom az erre nyitott érdeklődő nőket, hogy töltsük együtt a Téli napfordulótól az Imbolc-ig, vagyis a december közepétől február elejéig tartó másfél-két hónapot.

Ez idő alatt:

  • kéthetente találkozunk egy bő másfél órás közös gyakorlásra, lágy női jógával bevezetett mély lazításos, vezetett, gyógyító mélymeditációra.
  • A találkozások közötti időszakban pedig otthon, egyszerű, de nagyszerű ajurvédikus rasayana (gyógyító nektár útjának is nevezett) ajurvédikus töltekezési rítusokat gyakorolnánk.
  • Otthon is végeznénk napi jógát, pránajámát és relaxációt.
  • Az otthoni munkát egy 70 oldalas jegyzet segíti majd, melyet az első alkalommal osztok ki.
  • A téli mélyidő (december közepe-február eleje) közötti időszakban online csoportos megosztási lehetőséget is biztosítok.

FIGYELEM! 2020-ban ONLINE FORMÁTUMBAN TUDUNK EGYÜTT RASAYANAZNI. ZOOM TALÁLKOZÓK FORMÁJÁBAN TALÁLKOZUNK, AZ ANYAGOT PDF-BEN KÜLDÖM. A PROGRAM TÖBBI RÉSZE EDDIG IS ONLINE VOLT, TEHÁT AZ VÁLTOZATLAN.

JÓ HÍR 1: A TALÁLKOZÓK RÖGZÍTÉSRE KERÜLNEK ÉS A KURZUS IDEJE ALATT KORLÁTLANSZOR ÚJRANÉZHETŐEK (VAGY HIÁNYZÁS ESETÉN ILY MÓDON PÓTOLHATÓAK). TERMÉSZETESEN KÜLSŐSSEL MEGOSZTANI A LINKET NEM LEHET!

JÓ HÍR 2.: AZ ONLINE FORMÁTUMOT KEDVEZMÉNYES ÁRON TUDOM NYÚJTANI, A 36.000.- ÉRTÉKŰ KURZUSON IDÉN 24.000.- ÁRON LEHET RÉSZT VENNI 🙂

Praktikus infók:

Időpontok:

HÉTFŐK 19.00-20.30: 2020. dec. 21., 2021. jan. 4., jan. 18., feb. 1.

Ár:

A négy alkalom egy kurzusként látogatható csak. A sorozatra szóló bérlet ára (mely a jegyzetet és az online közösségi támogatást is tartalmazza) ONLINE KEDVEZMÉNY 2020-BAN: 24.000.- (last minute akcióval 20.400.- csak az elérhető helyekre!)

Fizetés módja:

Átutalással lehet előre fizetni. Ennek részleteit a Calendly platformon való jelentkezés után kapjátok meg az automatikus válaszértesítőben.

 

Helyszín: ONLINE / ZOOM

Jelentkezés:

AZ UTOLSÓ HELYEKET ADOM MÁR AZ IDEI PROGRAMRA! KÉRLEK INKÁBB E-MAILT ÍRJ: gaborjani.reka.konzulens@gmail.com ÍGY TUDOM CSAK JELEZNI, VAN-E MÉG BIZTOS HELYED, VAGY VÁRÓLISTÁRA KERÜLTÉL-E. (Érdemes várólistára is iratkozni, mert vannak mindig utolsó pillanatos lemondások 🙂 )

A feliratkozás még nem biztosítja a helyed, mindenképp várj tőlem majd egy visszaigazoló e-mailt, melyet legkésőbb december 18-ig küldök.

Jelentkezési link (Calendly): (inkább e-mailt írj most már, köszönöm)

https://calendly.com/gaborjanireka/teli-nidra-rasayana-2020-dec-21-tol

Szeretettel várlak,

Réka

joganidranoknek